Košík
0
0,00 Kč
tradičně pečený králík podle rodinného receptu Hlavínovi
Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej na středním plameni.
Kousky králíka ochutíme solí a pepřem.
Kousky králíka opečeme na pánvi, Dokud nezezlátnou ze všech stran.
Přendáme králíka do pomalého hrnce.
Na kousky králíka posypeme nasekaný česnek a navrch položíme snítky rozmarýnu.
Pomalý hrnec přikryjeme a pečeme pomaličku na mírném ohni 4 hodiny nebo dokud králík nezměkne.
Před podáváním vyjměme snítky rozmarýnu.
Poddávat můžeme s přílohou dle chuti. Tento jednoduchý recept naše rodina miluje a pokaždé si říkáme, že je fajn mít i jiné maso než je rutina.
Dobrou chuť :)
Zoufáte kde vzít králičí maso? Tak už nehledejte. Kupte domácího ušáka u nás